Financieel Advies

Iedereen kent verhalen over andere personen waarbij er een tragische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Denk daarbij aan het overlijden van een gezinslid, het verbreken van een relatie enz. Zo’n gebeurtenis heeft niet alleen gevolgen op het emotionele vlak, maar gaat vaak gepaard met grote financiële zorgen.

Als eerste denkt u wellicht: ‘Als ons dat maar niet overkomt!’. Daarnaast rijst de 2e vraag: ‘Hebben wij dat wel goed geregeld?’.

Gelukkig zijn het niet alleen tragische verhalen die u hoort, maar wat als iemand met pensioen gaat, of eerder stopt met werken. In hoeverre zou die situatie voor u van toepassing kunnen zijn?

Ook wanneer u een keuze maakt voor een financieel product, is het verstandig om u te laten adviseren. Zo is het belangrijk dat u zeker weet dat het financiële product voldoet aan uw verwachtingen. Bovendien neemt u vaak een beslissing voor een langere periode. Alle reden dus om u goed te laten adviseren.

Op al dit soort vragen kunnen wij u antwoord geven. Wij gaan uw volledige financiële situatie in kaart brengen en kijken met u wat en óf u iets kunt verbeteren / besparen.

 Neem vrijblijvend contact met ons op: 088 - 78 66 255

Mogen wij meedenken met uw uitdaging?