Ons team

 • Alex van Weelden

  Alex van Weelden

  Als pensioenadviseur collectief kom ik bij veel verschillen ondernemingen en organisaties. Oprechte en diepgaande  interesse voor  klant en organisatie zijn mijn belangrijkste drijfveren want zonder de mens achter de organisatie te kennen kan ik nooit een goed  pensioenadvies geven.

  Pensioen is immers een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en als zodanig een afspiegeling van de manier waarop een organisatie functioneert. 

  Door de combinatie van diepgaand onderzoek naar alles wat van belang kan zijn, en veel ervaring in de pensioenmarkt, wil ik de klant in staat stellen een goede keuze te maken. Het belang en de impact zijn immers altijd enorm.

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Inkomen en Pensioen.

  Privé : getrouwd met Toos, samen ouders van één studerende zoon en twee schoolgaande dochters.  De resterende  tijd gaat op aan mijn 3  passies: de jacht, de honden en natuur in zijn algemeenheid.  Vanuit deze passie ben ik ook actief als natuurgids voor de jeugd.

 • Bonnie Meessen FFP

  Bonnie Meessen FFP

  Pensioendeskundige en Financieel Planner

  Als teamleider en daarmee “spin in het web” voel ik me helemaal op mijn plek bij Cumlaude. Het is uitdagend om elke dag het probleem, of de vraag, die we krijgen te bewerken naar een eenvoudige en begrijpelijke oplossing, voor alle betrokken partijen. Mijn directe no-nonse aanpak helpt ons team de focus te houden waar die moet zijn, recht op het doel af.

  Vanaf 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening en sinds de oprichting bij Cumlaude.

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Consumptief Krediet, Hypotheken, Inkomen en Pensioen.

  Samenwonend met Charles en actief in het verenigingsleven. Daarnaast houd ik van skiën, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.

   

 • Chris Jagers

  Chris Jagers

  Ben ondernemer en adviseur in een persoon sinds jaar en dag, zowel binnen als buiten de organisatie, en voel dat als grote rijkdom. Geluk is voor mij mensen helpen door  ingewikkelde vraagstukken terug te brengen naar duidelijke en begrijpelijke beslissingsmodellen.  Oog en gevoel voor detail en situatie zijn daarbij noodzakelijk gereedschap.

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Inkomen en Pensioen.

  Prive: getrouwd  met Ans, en we hebben samen een  dochter Marloes in Australië, een  zoon Chris jr. in Finland en zoon Guus die nog rechten studeert. Ben bourgondisch van aard en erg sportief ingesteld, golf en tennis regelmatig en ben graag en veel buiten.

 • Jacqueline van den Berg FFP

  Jacqueline van den Berg FFP

  Pensioendeskundige en Financieel Planner

  Aanspreekpunt voor alle pensioenvragen voor werkgever of voor de DGA in combinatie met totaal financieel inzicht. Door de wettelijke veranderingen blijft de sector in beweging en dit zie ik als een uitdaging. Ik vind het belangrijk om voor de klant klaar te staan en voor hen alle vragen in begrijpelijke taal  te beantwoorden.

  Vanaf 1985 werkzaam in de financiele dienstverlening en sinds de oprichting bij Cumlaude.

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Consumptief Krediet, Hypotheken, Inkomen en Pensioen.

  Al 25 jaar gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters.  Houd van sporten  en gezelligheid, favoriete vakantie is de wintersport.

   

 • Tiny Jacobs

  Tiny Jacobs

  Pensioendeskundige

  Door mijn zeer ruime werkervaring, heb ik alle facetten van het verzekeringsvak leren kennen. Nu ligt mijn werkgebied al vele jaren op het pensioenvlak met als focus collectieve pensioenen. Zowel de advieskant als het beheer ervan. Door alle veranderingen op pensioengebied, de contacten met werkgevers, werknemers en uitvoerders blijft het een uitdagend, boeiend vak.

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Inkomen en Pensioen.

 • Yvonne Janssen-Vroemen FFP

  Yvonne Janssen-Vroemen FFP

  Pensioendeskundige en Financieel Planner

  Ik zie het als een uitdaging om in de financiële dienstverlening toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Met name op het gebied van collectief pensioen en persoonlijke financiële planning voor de ondernemer en de particuliere klant. Samen met mijn collega’s zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. 

  In het bezit van WFT-diploma's: Vermogen, Consumptief Krediet, Hypotheken, Inkomen en Pensioen.

  Getrouwd met Richard, 2 kinderen en woont in Horst. Daarnaast houd ik van sporten en gezelligheid.

   

Mogen wij meedenken met uw uitdaging?